Buitenschoolse opvang Ons Honk: biedt toppers alle vrijheid

Wordt het koken vandaag, klussen in de techniekruimte, (sport)spelletjes doen in de gymzaal, of voetballen op het plein? Bij Ons Honk kan het allemaal. En omdat deze bso speciaal is bedoeld voor toppers (kinderen ouder dan 8 jaar), mogen ze zoveel mogelijk zelf beslissen welke activiteiten we ondernemen. Of wat voor speelgoed we aanschaffen. Goed voor hun zelfstandigheid. Bovendien sluiten we zo maximaal aan bij hun interesses. Zo kan het dat we aan de werkbank vogelhuisjes staan te timmeren, of in de keuken op de vide mueslirepen bakken.

Goed om te weten

  • We zijn gevestigd in Ons sbo, maar vangen kinderen op van KBS Petrus en Paulus, die op loopafstand ligt van onze locatie. Met toestemming van hun ouders mogen kinderen zelf van school naar de bso lopen.
  • Ons Honk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Op vrijdag spelen we bij bso Okidoki. Op woensdag bieden we geen opvang aan.
  • Voetbal je graag? Bij Ons Honk mag je namelijk voetballen op het schoolplein.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.