Buitenschoolse opvang P&P-tuin: vertrouwd en sportief

Het grote voordeel van een bso ín de school is geen gedoe met vervoer; kinderen kunnen direct aan het spelen gaan. Ook omdat ze op bekend terrein zijn en dus prima hun weg weten, binnen én buiten. Bovendien werkt de pedagogisch medewerker die de tussenschoolse opvang verzorgt, ook als klassen assistent. Fijn, zo’n vertrouwd gezicht. Daarnaast zoeken we veel afstemming met de school. Thema’s en feesten als lentekriebels en carnaval pakken we natuurlijk samen op. En we maken dagelijks gebruik van de gymzaal van de school, waar we onder begeleiding van een sportdocent sport- en spelactiviteiten doen.

Wist je dat…

  • we de lokalen waarin we de opvang verzorgen aantrekkelijk hebben gemaakt met bijvoorbeeld een Kober-huishoek?
  • kinderen vanaf 8 jaar doorstromen naar top bso Ons Honk?
  • Je iedere maandag, dinsdag en donderdag bij ons terecht kan. Op vrijdag spelen we bij bso Okidoki. Op woensdag bieden we geen opvang aan.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.