Kinderdagverblijf Prikkebeek: alle ruimte voor ontwikkeling

Een kleinschalige, rustige locatie die op zichzelf staat, maar wél verbonden is. Met de naastgelegen basisschool de Horizon, waar we met de peuters soms een kijkje nemen. Én met onze buitenschoolse opvang de Kornuiten. Ook het consultatiebureau is bij ons in de buurt gevestigd.

Bij Prikkebeek is het lekker spelen op de aantrekkelijk ingerichte groepen. Bovendien komen we graag samen in de centrale speelhal, waar kinderen alle ruimte hebben om vrij te bewegen. Of we zetten er een parcours uit, voor wat extra uitdaging. Ook fijn: de babygroepen en peutergroepen hebben elk hun eigen buitenruimte. Lekker overzichtelijk! En wist je dat we een paar dagen in de week extra vroeg opengaan? Dan kun je vanaf 7.00 uur bij ons terecht.

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is de aanvraaglijst op deze locatie erg lang. Daarom is het tijdelijk niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we pas een rondleiding in als er weer plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.