Peuteropvang de Ukkepuk: warme, knusse sfeer

Knus, speels en charmant: dat is peuteropvang de Ukkepuk, gevestigd in wijkcentrum de Dobbelsteen. Een oud pand, maar met een nieuwe, eigentijdse inrichting, passend bij de behoeften van jouw kind. Dus zijn er verschillende aantrekkelijk ingerichte speelhoeken – een zandhoek, waterhoek, huishoek en poppenhoek. Maar ook een atelier waar je peuter kan vingerverven, knippen en plakken. En dan is er óók nog een fraaie buitenspeelplaats met veel ruimte om te fietsen, te ravotten in het gras en te spelen in de grote zandbak, of met de waterpomp. Bloemen zaaien en aardbeien oogsten? Dat doen we samen, in onze eigen moestuin!

Goed om te weten

  • Handig, die groepsruimte met aangrenzend atelier. Daardoor kunnen we de groep makkelijk splitsen en met een kleiner clubje kinderen activiteiten op maat doen.
  • De pedagogisch medewerkers bij de peuteropvang zijn dezelfde die de buitenschoolse opvang verzorgen. Fijn, die vertrouwde gezichten.
  • We werken nauw samen met basisschool Sinte Maerte (aan de overkant van de straat). Zo zorgen we voor een soepele overgang naar de kleuters.

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.