Buitenschoolse opvang Vlindertuin Breda: creatief en veelzijdig

Dansen, hout bewerken, judoën, of in koe en kat op de yogamat: het kan allemaal bij Vlindertuin Breda in Kindcentrum Zandoogjes. Oók omdat we er de ruimte voor hebben. In de basis zijn we te vinden in onze drie aantrekkelijk ingerichte groepsruimten, ingedeeld op leeftijd. Maar verder wijken we graag uit naar de multifunctionele ruimte, die dienstdoet als atelier of spelletjeskamer. De gymzaal, een goede plek voor de wekelijkse judoles en dansactiviteiten. En naar de ruime tuin, met klimrek, bamboebos en een voetbalveldje. Je even terugtrekken met een boek in een rustig hoekje? Dat kan natuurlijk ook!

Wist je dat…

  • we de Proeftuin aanbieden, van cultureel centrum Nieuwe Veste? Dit is een mix van workshops waarin je kind kennismaakt met muziek, dansen, zingen, verhalen verzinnen, knutselen en tekenen.
  • je kind bij ons een warme maaltijd kan eten? Handig voor als jullie ’s avonds krap in de tijd zitten.
  • we fietstrainingen verzorgen?

Praktisch

We brengen en halen kinderen van basisschool de Boomgaard. We kunnen je kind al vanaf half acht opvangen. Dat doen we dan op buitenschoolse opvang Vlindertuin Boomgaard. Vanaf 9 jaar stromen kinderen sowieso door naar deze locatie.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.