Kinderdagverblijf de Mandt: supercompleet

Muziekles, dansexpressie, een kappersservice, ‘schoolfotograaf’ en maaltijdservice: kinderdagverblijf de Mandt heeft het allemaal. Maar het is vooral een plek waar je kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen, van baby tot kleuter, in een groep op maat. Hoe dat zit? We hebben babygroepen, dreumesgroepen en peutergroepen; van elk twee, helemaal ingericht op de leeftijd van jouw kind, met aantrekkelijke hoeken en uitdagend speelmateriaal. Bovendien heeft elke leeftijdscategorie z’n eigen aangrenzende buitenspeelruimte, met grasveld, zandbak, loopfietsjes en buitenkeuken. Bij de baby’s en dreumesen staat er zelfs een buitenbedje in de tuin. Verder kunnen we in de sfeervol ingerichte lange gang terecht met klim- en klautermaterialen. Ook gaan we geregeld op stap in de buurt.

Goed om te weten

  • We zijn gevestigd in multifunctioneel centrum De Mandt, waar onder andere ook basisschool De Wegwijzer deel van uitmaakt. Zo is de overstap naar de kleuters lekker laagdrempelig.
  • Vanaf twee jaar doen kinderen mee aan dansexpressie, georganiseerd in samenwerking met dans- en theateratelier Bibi.

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.