Buitenschoolse opvang de Mandt: creatief en actief

Zoek je een plek waar je kind z’n creativiteit de vrije loop kan laten? En lekker kan koken, sporten, dansen, spelletjes doen of ‘gewoon’ vrij kan spelen? Dan is de Mandt een fijn adres: een grote, dynamische, afwisselende bso, die tegelijkertijd rustig en huiselijk voelt. Dat komt omdat we de ruimte hebben. Behalve de drie groepslokalen (in onze eigen frisse Kober-stijl), beschikken we over een woonkeuken én over een atelier. Die staat vol materialen die uitnodigen om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast kunnen we terecht in de speelzaal en gymzaal. En natuurlijk de mooie buitenspeelplaats die onlangs nog helemaal onder handen is genomen.

Goed om te weten

  • We maken deel uit van kindcentrum de Mandt en vangen kinderen op van De Wegwijzer en De Springplank (laatstgenoemde school verhuist begin 2023 en krijgt z’n eigen bso).
  • Ouder dan 7,5 jaar? Dan mag je door naar de topgroep, die heeft z’n eigen verdieping met chillplek.
  • We bieden veel extra’s aan in de vorm van dansexpressie, de warme-maaltijdservice en fietstraining. Ook brengen we kinderen naar zwemles. Bovendien hebben we elke week dansschool Lotuz over de vloer.
  • Kinderen met een buitenspeelcontract mogen van het schoolterrein af en bijvoorbeeld naar de pannaveldjes in de buurt. Dat is leuk én goed voor hun zelfstandigheid.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.