Peuteropvang de Mandt: creatief en laagdrempelig

Op een speelse manier ontdekken, leren en dóen. Daarvoor moet je bij de Mandt zijn. We laten peuters wennen aan een vaste structuur, met het kringgesprek als startpunt. Door de dagritmekaarten weten ze perfect waar ze aan toe zijn: samen fruit eten, een boekje lezen, buitenspelen, knutselen of vrij spelen in bijvoorbeeld de bouwhoek of huishoek. Vaak verbinden we de dagelijkse activiteiten aan een thema. Staat dit keer ‘eten en drinken’ centraal? Dan passen we de spelmaterialen, de woordjes die we oefenen en de knutselprojecten erop aan. En het kan zomaar betekenen dat we een bezoek brengen aan de supermarkt, of naar de boerderij gaan. Want sommige dingen moet je met eigen ogen zien, horen, proeven en ervaren. Daar leer je van!

Goed om te weten

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is..

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.