Buitenschoolse opvang de Vleer: op zoek naar jouw talent!

Of je nu van muziek maken, koken of sporten houdt, bij buitenschoolse opvang de Vleer kom je sowieso aan je trekken. Elk van de pedagogisch medewerkers heeft namelijk zo zijn of haar eigen kwaliteiten en haalt die van jou graag bij je naar boven! Dus zit je op het ene moment je eigen liedje te schrijven, mét songtekst. Kun je op het volgende moment in de keuken fruitspiezen maken. Of duik je de gymzaal in om onder begeleiding sportspelletjes te doen. Wil je na schooltijd ‘gewoon’ relaxen? Dat kan natuurlijk ook, in een van onze eigen aantrekkelijk ingerichte ruimten, met atelier. Of in de multifunctionele speelhal met relaxte speel-, game- en leeshoekjes.

Goed om te weten

  • De bso is verdeeld over drie basisgroepen. ’s Middags start je bij je eigen groep, daarna ben je vrij om je eigen gang te gaan.
  • Ben je ouder dan acht jaar en heb je het buitenspeelcontract ondertekend? Dan mag je zonder toezicht spelen in het nabijgelegen speelpark.
  • De bso maakt deel uit van Kindcentrum de Vleer. Basisschool de Hofstee en basisschool de Springplank zijn dus letterlijk om de hoek.
  • In schoolvakanties organiseren we voor de oudere bso-kinderen tweemaal per week extra uitdagende activiteiten bij de scouting.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.