Peuteropvang de Vleer: speels en creatief

Stampen als een olifant, op één been staan als een flamingo: zo’n beweegspelletje is een mooie manier voor peuters om hun lijf te leren kennen en vertrouwd te raken met dierennamen. Zo houden we het lekker speels bij peuteropvang de Vleer. Ondertussen werken we heel gericht aan de ontwikkeling van jouw kind.

Dat doen we ook door te dansen in de speelhal, voor te lezen in de boekenhoek, buiten te spelen op het schoolplein, of activiteiten te organiseren rondom thema’s als ‘Ik en mijn familie’ en ‘Oef wat warm’.

En de zelfstandigheid van kinderen? Ook díe stimuleren we. Door de handig ingerichte ruimte hebben peuters het gevoel dat ze lekker uit zicht zijn en gaan ze hun eigen gang. Natuurlijk houden we een oogje in het zeil. Zo zien we goed hoe we hun spel kunnen verrijken en verbreden.

Goed om te weten

  • We zitten samen met Basisschool de Hofstee en basisschool de Springplank in een kindcentrum.
  • We bieden voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Om hiervoor in aanmerking te komen, is een verwijzing van het consultatiebureau nodig.

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.