Kinderdagverblijf Dol-fijn: we geven jouw kind de ruimte!

Ken je het ’t Kwadrant in De Weihoek? Hier vind je behalve twee scholen en een bso ook kinderdagverblijf Dol-fijn. Alles onder één dak dus. Zo stroomt je kind straks moeiteloos naar basisschool Lavoor of De Wending. Ondertussen is het er lekker spelen, in de babygroep (van 0 tot 2,5 jaar) of in de peutergroep (van 2,5 tot 4 jaar).

De twee groepsruimten zijn aantrekkelijk ingericht en helemaal afgestemd op de behoeften en interesses van de twee leeftijdsgroepen. Voor wat meer speel- en beweegruimte maken we graag gebruik van de centrale speelhal, met staptegels, een extra poppenhoek en boerderijdieren, barbies en bouwmateriaal. Anders is er nog genoeg plek in de kleine gymzaal, waar we bijvoorbeeld hoepelen. Of we zetten de deuren open naar buiten, naar de afgesloten speelplaats die grenst aan het schoolplein. Een prettige plek voor kinderen om zich uit te leven met loopfietsjes en mini-skelters, of kastelen te bouwen in de zandbak.

Wist je dat… we het hele jaar door geopend zijn, vanaf 7.00 tot 18.30 uur? Dus óók in de schoolvakantieweken.

Voor peuters die nét iets meer ondersteuning nodig hebben, bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Hiervoor is een verwijzing van het consultatiebureau nodig.

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.