Buitenschoolse opvang Dol-fijn: dynamisch en divers

Dol-fijn is een van de grotere bso’s Roosendaal; in totaal kunnen we hier tot 80 kinderen opvangen. Natuurlijk wel verspreid, over drie verschillende leeftijdsgroepen. Zo houden we het kleinschalig en kunnen we goed inspelen op de interesses van kinderen. Dat doen we met materialen – we hebben een ruime keuze aan bordspellen, bouwspeelgoed, knutselspullen en kookbenodigdheden. Maar ook met activiteiten en workshops, zoals sieraden maken, hout branden en percussie. Of we nodigen iemand uit van de scouting die kinderen knopen leert leggen of laat zien hoe je (veilig!) een vuurtje maakt. En met een schoolplein voor de deur, een grasveld om de hoek en een gymzaal op het terrein, is er genoeg ruimte om basketbal- en voetbaltoernooien te houden of te apenkooien.

Goed om te weten

  • We brengen en halen kinderen van de twee scholen waarmee we in één pand zitten: Lavoor en De Wending. Omdat ze andere schooltijden hebben, komen kinderen niet allemaal tegelijk binnen. Zo hebben we aandacht voor ieder kind.
  • We zijn het hele jaar door geopend, dus ook tijdens schoolvakanties. De oudste bso-kinderen gaan dan naar Top bso Bijentuin.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.