Peuteropvang Dol-fijn: spelenderwijs leren

Handig, zo’n kindcentrum midden in de wijk De Weihoek, waar je alles ineen vindt: twee scholen (Lavoor en De Wending), ons kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en natuurlijk de peuteropvang. Dat maakt het tot de perfecte plek om samen te leren spelen en makkelijk door te stromen naar de kleuters. In onze eigen speelse, aantrekkelijk ingerichte ruimte spelen we in de huishoek, lezen we boekjes, knutselen we met klei en doen we laagdrempelige taal- en rekenspelletjes.

Voor wat meer speel- en beweegruimte maken we graag gebruik van de centrale speelhal, met staptegels, een extra poppenhoek en boerderijdieren, barbies en bouwmateriaal. Natuurlijk zijn we vaak buiten te vinden. Ook kunnen we terecht in de gymzaal.

Voor peuters die nét iets meer ondersteuning nodig hebben, bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Hiervoor is een verwijzing van het consultatiebureau nodig.

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.