Kinderdagverblijf Harlekijn: overzichtelijk en vertrouwd

Prettige, lichte ruimten, een vertrouwde sfeer en een enorme betrokkenheid van de medewerkers: dat zijn de kenmerken van Harlekijn. Het kinderdagverblijf ligt heel centraal in de wijk Brabantpark, aan de rand van het gelijknamige park. Dat maakt het tot een mooie thuisbasis voor jouw baby, dreumes of peuter. Verspreid over drie verschillende groepen doen we allerlei activiteiten. Op de groep zelf – liedjes zingen, knutselen, spelen. In de lichte speelhal – dansen, klimmen en klauteren. En buiten – rennen, fietsen, spelen in de zandbak, ‘koken’ en balanceren op de boomstammen. Daarnaast maken we graag uitstapjes met de bolderkar, bijvoorbeeld naar de eendjes of de bibliotheek.

Wist je dat…

  • we een babygroep, peutergroep en verticale groep (van 0-4 jaar) hebben?
  • we met een voorleescoach werken? Goed voor de taalontwikkeling van jouw kind.
  • elke groepsruimte direct aan de buitenspeelplaats grenst? Zo is het extra makkelijk om lekker veel naar buiten te gaan.

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.