Peuteropvang Kievitstuin: kleinschalig en knus

Direct naast de kleuterklas in basisschool Kievitsloop vind je Kivietstuin, een kleine en knusse peuteropvang. Hier leren we je kind samen te spelen en vormen, kleuren en begrippen te herkennen. Dat doen we graag aan de hand van thema’s van de methode Piramide. Staat ziek en gezond centraal? Dan maken we van de huishoek toch gewoon een ziekenhuis! Draait het om verkeer, dan pakken we de auto’s, blokken en passende leesboekjes erbij. Hebben we bij het spelen meer ruimte nodig, dan kunnen we in de speelzaal van de kleuters terecht. Of natuurlijk buiten op het schoolplein.

Extra’s
We bieden voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan, voor kinderen die nét iets meer ondersteuning nodig hebben. Hiervoor is een verwijzing van het consultatiebureau nodig.

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding
Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.