Top bso Kanjertuin: nóg een beetje zelfstandiger

Kanjertuin – gevestigd in basisschool Kievitsloop –  is dé plek voor kinderen die toe zijn aan meer zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en privacy. Hebben ze de Kober-fietstraining gehad, dan mogen ze zelf van school naar de bso fietsen.

Kinderen hebben inspraak in de activiteiten die we ondernemen. Proefjes doen? Leuk! Soep maken? Lekker! Maar meedoen hóeft niet. Even lekker met vrienden kletsen in de chillhoek is namelijk ook goed. Net als een biljartje leggen, met de lego spelen, knutselen in het atelier, of voetballen op het sportveldje.

Goed om te weten
Bij Kanjertuin vangen we ook kinderen op van de volgende scholen: Burgst Groene Hil, Burgt Kroeten en De Driezwing. En wist je dat we deel uitmaken van de Sterke Wijk? Dat is een samenwerkingsverband tussen alle Kober-bso’s in de Haagse Beemden. In vakanties organiseren we tal van workshops en activiteiten zoals sporttoernooien, schaatsen, bakken, levende gezelschapsspelen of een zomerkamp. Door onze krachten te bundelen, is er extra veel mogelijk.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.