Buitenschoolse opvang Jungletuin: levendig en kleinschalig

Ben je graag lekker met je handen bezig? Dan zit je goed bij buitenschoolse opvang Jungletuin. Onder begeleiding van onze creatieve duizendpoot ga je thematisch met van alles aan de slag: iglo’s bouwen van ijsblokjes, collages maken, of mandala’s creëren van voorwerpen op de groep. De ‘bouwers’ komen ook prima aan hun trekken; we hebben een grote verzameling Lego in huis.

Liever naar buiten? Ook dáár is meer dan genoeg te doen, op de speelplaats van de Burchtgaarde, de school waarin onze locatie gevestigd is. Vooral de digitale speeltoestellen zijn een hit. Die dagen je uit om op een speelse manier te bewegen, dansen, rekenen en de strijd met elkaar aan te gaan. Door het kleinschalige karakter geven kinderen aan dat het voelt als thuiskomen.

Goed om te weten

Maandag 19 augustus 2024 start in samenwerking met Asendo (Specialistische Jeugdzorgaanbieder) een bso+ groep voor kinderen van Het Kasteel op deze locatie. In deze groep vangen we kinderen op tussen de vier en dertien jaar die extra aandacht, structuur en begeleiding nodig hebben. We bieden opvang in kleinere groepen met een eigen en rustige ruimte. Er zijn minder prikkels en er is meer gespecialiseerde begeleiding aanwezig.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.